Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti

Juhe i njihova korist za zdravlje

Topla, divna, ugodnog okusa i lako probavljiva! Govorimo o juhi, u svim njezinim različitim vrstama i okusima. Juhe su bogate vitaminima, mineralima i drugim hranjivim tvarima koje su potrebne vašem organizmu. Evo nekoliko prednosti:

1. Topla i ukusna
Počnite svoj obrok juhom te na taj način opustite i zagrijte želudac.

2. Dobar izvor tekućine
Juha sadrži veliku količinu vode koja hrani tjelesne stanice i održava vašu kožu svježom.

3. Zdrava i hranjiva
Juha je prirodna i zdrava opcija koja se može pripremiti na različite načine; s povrćem, mesom, piletinom ili čak mahunarkama i rižom.

4. Zadržava svoju hranjivu vrijednost
Način pripreme pomaže u očuvanju prehrambene vrijednosti u juhi čak i nakon kuhanja, čineći je bogatom vitaminima, mineralima i proteinima.

5. Puna je zdravih vlakana
Neke juhe bogate vlaknima, kao što je juha od povrća i mahunarki, pomažu u očuvanju
zdravlja vašeg probavnog sustava i sprječavaju nadimanje i zatvor.

  •  Juha od leće sadrži 4-5 grama vlakana po obroku (šalica)
  • Juha od povrća sadrži 3-4 grama vlakana po obroku (šalica)

6. Bogatog je okusa
Vaša obitelj može uživati u raznim aromatičnim juhama.

7. Pruža osjećaj sitosti
Juhe daju osjećaj sitosti te na taj način pomažu da manje jedete.

Primjeri zdravih juha:

1. Probajte juhu od leće: bogata je proteinima i željezom
2. Probajte juhu od cikle: bogata je vlaknima, mineralima i vitaminima
3. Probajte juhu od riže i rajčice: bogata je povrćem i škrobom
4. Probajte zobenu juhu: bogata je vlaknima, vitaminom B6, magnezijem i kalijem

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Kolačići
  • Uvjeti i odredbe